Продължете към съдържанието

Всичко, което трябва да знаете за различните видове панталони и стилове

  • от

Това кой панталон да изберете, говори за най-доброто за вашия стил и е един от най-важните части тоалета, дори ако панталона не са фокусна точка. Те трябва да бъдат рационализирани с останалата част от тялото ви, независимо от това дали сте седнали или правостоящи. Подобно на една дамска дреха – ДАМСКА РОКЛЯ ШИФОН КОЛАН, мъжкият панталон, трябва да създава необходимата свобода, удобство и модерна визия.

Мъжките панталони са не само необходимост, но и нещо повече. Някой ще кажат, че рокля на мъжете в миналото е била повече от практическа. В нея джобовете, но е било наложително да присъстват или да бъдат запълнени.

Направете една бърза проверка пред огледалото, преди да напуснете къщата и ако имате нужди използвайте вътрешните джобове на якето си.

Почти всякакъв вид облекло напасва, независимо дали той е по изработен по поръчка, по мярка или включва фиксирани мерки. Ако сглобката е перфектна, стилът ще си дойде на мястото добре. Повечето панталони за мъже трябва да бъдат широки в кръста и заострени в глезените, но не забравяйте да се дадете повече възможност за движение.

Когато искате да седнете, да се изправите и да ходите комфортно преценете по гънките, които прави панталона. Опитайте да седнете, да прикляквате, без да сбръчквате плата или да усуквате в страни и по краищата. Това ще бъде знак, че те не се вписват. При закупуване на панталони те трябва да седят по-високо от вашите дънки, около областта между кръста и слабините. Панталонът трябва да е достатъчно широк. Друг фактор е зоната на чатала не трябва да се показва излишен материал, нито панталоните да са твърде големи. Важно е, че панталоните не трябва да падат, ако не носите колан или тиранти – независимо дали сте в седнало или изправено положение. Като цяло панталонът, независимо от стил и модел, трябва да ви кара да се чувствате комфортно.

Плисирани панталони са онези с малки гънки в плата точно под линията на колана. Тези плисета могат или да дадат много предимства и да бъдат двойни или единични от двете страни на крачолите. Те са добър вариант за мъжете с по-широки крака, тъй като дават допълнителен ход за движение, особено тези с двойни плисета. Обикновен панталоните ще дадат своя стил на лъскав естетичен панталон, който изглежда по-добре и е по-удобен, както и по-ласкав.