Продължете към съдържанието

Въпросите, с които трябва да си насяно преди старта на твоя бизнес

  • от

Разбирате нуждата от реклама и това, че тя ще е от ключова роля, за да рекламира дейността ви. Не сте на ясно от къде да стартирате и какво следва.

Може да опитате с някои метод за продаване на мрежата, но шансовете са, че ще трябва да се научите повече от това. Опитайте например един курс за малки фирми, който може да ви представи.

Преди да стартирате бизнес в интернет ще имате нужда от добре направена фирма със сайт и от ключово значение е да зададете следните въпроси:

Колко много знам за този бизнес?

Имам ли нужните умения, необходими за тази дейност?

Ако започвате самите вие да учите хората да правят нещо, знаете ли как да го правите сам? Ако ще започнете бизнес осигурете услуги в подкрепа на офис. Бъдете сигурни, че можете да напишете точно и отлично без правописни и граматически пропуски. Ако ще помогнете на малките предприятия с тяхното пускане на пазара, трябва да бъде в състояние да продават собствените си услуги за тези малки предприятия.

Смятате ли сте, колко пари може да ви струва този бизнес и това започнете сега или след няколко месеца?

Можете ли да си позволят да харчат толкова много пари?

Разбирате ли колко време и ангажимент, че ще отнеме, за да бъдете успешни на пазара и да се конкурирате? Говорил ли си с други собственици на бизнес?

Ако имате отговори на тези въпроси и се смятате за способни да отделят толкова много време може да стартирате и с добър компютърен сервиз.

Знаете ли как да накараш хората да посетите уеб сайт, без изпращане на нежелана поща?

Ако можете да отговорите на горните въпроси утвърдително, и ако знаете, че хората, които всъщност не използват интернет, за да купят продукта или услугата, искат да им продадете, то направете си бизнес план.

За целта не се изискват големи умения. Вземете лист хартия и драснете на него всичко, което виждате в план-проекта си за близките 3 години.

Бъдете с нагласата, че ще сте успешни от самия старт. Планирайте устойчиви и проактивни форми. Бизнесът няма да дойде при вас. Ще трябва обособяването към успеха една стъпка в даден момент. Като се движите напред, не забравяйте също, че това отнема много години за повечето фирми и съвсем не се надявайте, че успехът идва сам за една нощ.

На всички по-горе въпроси ще ви отговорят екипът на викингите.

Успех на всички в старта на нов онлайн бизнес.