Продължете към съдържанието

Защо трябва да си различна на ден като „8-ми март“

  • от

Години наред господстват правила за красота, които повеляват да се акцентира върху грима, не само подсилвайки една черта от лицето, а на всяка част от него. Подчертавайки сенки, скули, очи, устни, усмивка, ти можеш да си винаги очарователна и магнетична.

Ако се стремиш да избягаш от дръзкия и натрапчив грим не наблягай на резки линии, а сливай и преливай тоновете. Суровите очертания останаха в модата на грима за 80-те, а сега е актуално нежното преливане. Така е и с грима, така е и когато става дума за козметика. Избирайте нежна защита за своето лице и тяло. Сега има много иновативни продукти козметика с биологично тройно действие.

Избирай руж в тонове сходни с червилото за устни, добре е цветовете взаимно да се допълват. За ноктите на ръцете може да се спреш на неутрален нюанс, в случаи, че червилото ти е достатъчно страстно.

Дневен грим за 8-ми март – за празника през деня заложи на светъл грим. Той придава младежки вид. За него е нужен син молив, руж в керемидено и наситено червило в розов цвят. За основа ползвай фон дьо тен с жълтеникав оттенък, който да придава нежно сияние.

Вечерен грим за 8-ми март – вечерният грим винаги е малко по-тежък. За него се спри на постепенно нанасяне на сенки и руж, като цвета се избира според желания ефект и търсената интензивност. Това може да е повече от интересно, когато се стремиш да експериментираш. За очите тъмните сенки са идеално решение, както и гарваново черен молив. Нюансите на сенките може да са в керемидено, а скулите покрий с бронзант. Устните задължително са в огнено червен цвят.