Продължете към съдържанието

Изборът на правилен трактор

  • от

Определяне на това кой трактор е най-добър за вашите нужди изисква много изследвания и внимание. Нека това да ви помогне да ограничите различните конфигурации и функции, които трябва да бъдат налични преди да се отправите към магазина.

Опции за трактори

Няма съмнение, тракторът е един от най-важните инструменти на площите. От разчистване на сняг, косене на трева, изкопаване на дупки за теглене натоварвания, употребите са безкрайни. И с такава голяма инвестиция ще искате да знаете, от какво точно имате нужда, преди подписването на договора за покупка. Ако вече имате трактор и ви предстои ремонт вижте за някои части за трактори.

Ето някои съвети, които да ви помогнат да изберете най-добър и подходящ модел наред с всички функции, които да се разгледат малко увлекателна информация.

Помислете за вашия имот

Важно е да се мисли за дка, които притежавате и да отчете всеки дка земя, която имате и възнамерявате да купите в бъдеще. Закупуване на подходящ трактор е по-рентабилно от обновяване на малко по-късен етап. За да се гарантира вашето оборудване може да помислете за някои полезни неща около бъдещите нужди. Някои дейности с трактори изискват специални приспособления и конски сили, а когато имате отговори на някои въпроси това ще ви помогне да си осигурите най-голяма стойност в дългосрочен план.

Размери и конфигурации

Ползите от новите трактори от всички размери са привлекателни. Не само са нови трактори, но и по отношение на по-безопасна работа, по-нисък разход на гориво, по-голямо разнообразие от конфигурации, които отговарят на най-високите нужда. Функции, които се появиха, след като само за високо-конски сили модели вече се предлагат на по-малки трактори, включително по време на път преместване, пълни кабини и хидравлика с по-висок дебит.

В много случаи, компактен трактори (трябва да е на приблизително 20 до 30 к.с..) Те са способни за справяне с работните места на вашия имот. Повечето производители предлагат широка гама от предаване и хидравлични опции, както и безпроблемна работа триточков теглич и лесно управление. С оръдия на разположение – включително товарачи, с обратна лопата, косачки, мотофрези и още – субкомпактни полезни и по-леки задачи.

При изучаването интересни flash и конски сили на трактора, трябва да се подхожда внимателно и да се помисли за вида на измерване конски сили.

Конските сили на спирачката са на разположение за работа с оборудването от вала. Различните приспособления изискват определени конски сили при изпълнение на различните натоварвания.