Продължете към съдържанието

Интересни мебели

  • от

В днешно време, много е лесно да се намери екстравагантна и интересна мебел. Човек може да направи в дома си интериор невероятен и невиждан другаде само с няколко творчески идеи за обзавеждане. Тези, които могат да си позволят дизайнерски мебели са добре, но за всички останали остава сами да проектират. Ако имате стари мебели за извозване, потърсете си услуги на фирма.

Ако търсите начин да превъзмогнете скуката, ето как да го направите и какво ще подобри вашето жизнено пространство.

изхвърляне на стари мебели

Пъзел Табуретки

Пъзел столове – те са направени от дърво и са малки изпражнения, чиито върхове са под формата на пъзел парчета. Те са много стилни и практични, защото, ако се свържат едни с други могат да направят творческа масичка за кафе. Тези столове са невероятни, защото може да седне на тях, да ги поставите под краката си. Те със сигурност ще добавят чар към всеки скучен хол.

изхвърляне на стари мебели

Трансформатори мебели

Какво ще кажете за стая, пълна с мебели, които могат да променят своята форма и предназначение? Това би било страхотно, нали? Това ще бъде доста скъпо, ако решите да купувате, но ако сами проектирате, няма да е сложно. Представете си само гардероб, който се превръща в уютно легло. При този тип мебели можете да имате обзавеждане само в една стая, при това да е дискретно. Ако идеята ви харесва освободете се от всичко излишно. Вижте за фирма, която извозва стари неща.

изхвърляне на стари мебели

Пъзел килим

Кой не обича пухкавите и топли килими, особен през зимата, когато навън паднат минусовите температури. Сега е момента да се оборудвате с чуден килим

имперска пъзел килим. Такъв може да е изработен от синтетичен материал, чиито части са оформени като пъзели от бита. Точно като пъзел на мозайката те се вписват заедно и образуват един голям килим в творческа форма. Този килим е много стилен и лесен за поддръжка. По-скоро практично е и ако цветовете му са гладки и тъмни и не налагат да се използва за почистване. Един прост вакуум ще свърши цялата поддръжка, а когато ви трябва сметище за стари мебели и отпадъци, потърсете фирма, която извозва.