Продължете към съдържанието

Прости съвети за деня на Земята – уроци по рециклиране

  • от

Всеки 22 Април ние празнуваме Деня на Земята. Това е един ден, когато се опитваме да бъдем по-добри, колкото можем, както към планетата, така и за човешкото съществуване – ден след ден в грижа за природата. Докато този ден е минал вече тази година, все още има какво да се научи. Когато се интересуваме са екологично чистите начини за Деня на Земята уроците никога не са прекалено късно, а да бъдат споделени ще удължи природните ресурси, които Майката Земя ни предоставя. Ето някои от тези уроци, със любезното съдействие на фирми като EVRO5.COM:

Отговорно изхвърляне на боклук

# 1 – Да се ​​съхранява боклука далеч от природата

Чували сте за походи по оформяне на отпадъците, нали? Това е, когато една група от хора се снабди с торби за смет и ръкавици, обикаля паркове, резервати, гори, брегове и така нататък и прави пълно почистване и обслужване на място, изпращане на всичкия боклук за изхвърляне на отпадъци. Важно е и всеки гражданин на планетата да е добре запознат с лошите ефекти на замърсяването и изхвърляне на неправилни меса. Всичко това може ад става в SMETISHTE.COM

Компостирането у дома

# 2 – доброто на компостираните купища са фактите, че учат децата за ползите от компостиране. Някои от тях могат в действителност да имат дом с градина, където може да се разбере за ползата на компостиране, а не само за градината. Био обезвреждане на отпадъците може да се направи много повече от тях. Много важно е децата да разберат за цялата система от червеи за компостиране, който показват защо рециклиране на отпадъци в важно за природата.

В този ред на мисли е важно да знаем, как да ползваме услугите на KAMION за изхвърляне на отпадъци на депа.

# 3 – Депата са лоши  дали е така

Депата са често най-лошия вид замърсители, тъй като стават по-големи и съвсем малко може да се направи за тях. И всички не-рециклирани нещата отиват директно в депата, където всичко, което е боклук и огромна колекция боклуци излъчва ужасни токсини, които са вредни за околната среда по различни начини и още по-лошо за хората, живеещи в близост. Вижте а едно добро DEPO.

Рециклиране на хартия

# 4 – Книги и хартия могат да бъдат рециклирани и използвани повторно

Хартията е може би най-рециклируемият материал на планетата, тъй като може да се преработва на 100% ефективност, когато става рециклиране – всички смучат в процеса и около 90% от него се използва повторно без никакви последствия. И дори ако не са изпратени за рециклиране, някои материали под формата на хартиени играчки, бижута от хартия, сувенири и накит се ползват за всякакви случаи. Изведи творческата си страна, като намалявате количеството на хартиени отпадъци у дома.

Използвайте ограничените ресурси разумно с фирма за извозване на стари мебели FORI.EU

# 5 – земните ресурси са ограничени

Това може да бъде суров урок и е жизнено важен начин за спасяване на Земята и нейните ресурси. Всичко си има граница и чрез рециклиране, ние буквално спасяваме планетата. Така че, ако искате децата да си сътрудничите по-добре, за следващият Ден на Земята се превърнете в супер герои за вашите малки деца. Потърсете и фирма с MAYSTORI.COM, която да ви помогне да се научите заедно на нещо полезно. От изхвърляне в кофа за боклук, до превръщане на планетата ни в по-добро място. Добре образованите деца означават по-малко изхвърляне в бъдеще и по-чист въздух.