Продължете към съдържанието

Разделяне на дневната от кухнята, без изграждане на обемисти стени

  • от

Кухнята, всъщност е рай у дома, където всеки един от нас, прекарва времето си със семейството, храни се и с докосва до аромата на различни ястия. На това място прекарваме една важна част от почивка на фона на ежедневните грижи.

Кухните в типични апартаменти са не само малки, но и прекалено малки. В тази връзка, на живущите там е просто обяснимо цялото желание за разширяване на помещението, както и комбинирането му с хола. Вижте за едно голямо почистване на апартамента от стари мебели и вещи с товарен превоз.

Има и апартаменти тип студио, в което първоначално се предоставя комбинация межу кухня и хол. В този случай, собствениците често желаят визуално да разделят на две помещенията „хранене“ и зона за телевизия. Всичко това е с цел да разнообрази интериора и да създадете ефекта на диференциация. Във всеки случай, зонирането на кухнята и хола е понякога не само популярен, но е необходим начин на въздействие. Това се предвижда още при проектирането на сградата.

Основните въпроси за зониране на кухня са свързани с премахване на миризмите и избиране на стила. Вижте как предлагат извозване и почистване на стари мебели в някои общини.

Основният въпрос, с право за преместване на мебели, който всяка домакиня взема под внимание е свързан със зониране на пространството. Така кухня и хол стават едно цяло, но често проблемна тема е миризмата на храна, която може да бъде доста корозивна.

Тенденцията за комбиниране на части от апартамента от Запада е, където жените не плащат толкова много време за готвене. Те предпочитат просто да претоплят готови продукти или полуготови продукти. За нас, тази традиция не е толкова от значение, така че първото нещо, което трябва да се мисли за преобръщането на опции за храни за зониране и сервирането им в общата територия хол е те да бъдат неутрализирани миризми. Затова и над печките се разполага качулката на най-мощните, автоматизирани ароматизатори и овлажнители за въздуха, пароуловители, известни още като абсорбатор на въздух.

Препоръчва се в зоната на кухнята да не се поставят текстилни изделия мебели, за да не поглъщат излишната миризма, пара и аромати на пържено и готвено.

Зонирането на кухнята в хола може да се направи във всяко решение дизайн и стил. Самите ние препоръчваме да се придържате към стилове като хай-тек, техно. Те са най-удобни и практични. Разбира се, може да се даде предимство и на класицизма или готическият стил, но ако решите да оптимизирате пространството, стиловете, изброени по-горе, ще бъдат за вас най-доброто решение. Що се отнася до кухнята, то добре ще се впишат за различни страни и етноси.

Начинът да се организира маса в духа на кънтри музиката произхожда от американците. Не характерен дизайн е невъзможно да си представим, дори някой от американската кухни не могат да си го позволят у дома!

Направете проучване за готови идеи, зониране на хол и кухня и не забравяйте да се вземате предвид възприятието на стилистична целост на общия състав, психологически аспект на вашето домакинство. Поддържането на функционалността и удобството на стаята ще ви позволи по-лесно да планирате вашия дом, така че да е еднакво удобни за всички жители. А когато ви трябват хамалски услуги HAMALSKI.COM са насреща.