Продължете към съдържанието

3 типа услуги и реклама в интернет

  • от

Ако имате бизнес от години може би сте опитали всички форми на реклама. Ако бизнесът ви се развива успешно, то много вероятно и до сега да не ви се е налагало да наблягате на рекламната кампания. Какъвто и да е отговора, ви предлагам да разберете за някои от формите на интернет реклама.

Изскачащи прозорци

Всички се опитали неволно неудобството от онези изключително досадни изскачащи прозорци. Докато си разглеждате свободно в някои сайт неволно поставяте курсора настрани и точно тогава се отваря нова страница в браузъра, която с няма нищо общо с това, в което сте се зачели.

Въпреки че години този метод са поотминали той е доста ефективен, в днешно време и става все по-голям и по-голям в интернет.

Реклама на блогове

Това не върви заедно с банери или Google advertisements, а по-скоро един вид индиректна реклама, която обикновено се прави чрез  разказване на истории и маркови съдържание, създаване на реклама около един опит, история или размисъл.

Това е сравнително нов метод и затова много фирми все още не са наясно с предимствата.

Той се състои от тип съвместна реклама и с цел да се възползва от потенциала, трябва да търси лидерите във вашия сектор, за да плати в замяна на тях да пишат статия, където се споменава за вашите продукти или услуги и когато казваме „плати“ ние не само говорим за пари, но можете да предлагат стоки и услуги или други неща, от които и двете страни да се възползват.

Ако искате интернет рекламата в блогове потърсете специалисти по сео оптимизация на уеб сайт. Те ще предложат най-добрите места и начини да направят този вид реклама.

Реклама на мобилни телефони

Те могат да бъдат от двете социални мрежи, както и Google AdWords, банери или други форми на реклама. Потребителите не използват смартфони и компютри по един и същ начин, така че адаптивен дизайн трябва да има вяска целева страница и да е пригодена да се види на мобилен телефон. И преди всичко, уверете се, че времето за зареждане не е твърде дълъго и че бутоните са видими.