Продължете към съдържанието

5 най-добри шапки за мъже

  • от

Мъжките шапки са се появили далеч в миналото. И до наши дни те са фаворит сред аксесоарите за мъже. Ако и вие търсите своята уникална идентичност, то добавете повече стил към вашето облекло с някои съвети за „вечнозелени“ шапки:

Стилната шапка няма специална дефиниция и винаги може да създадете свой ​​собствен стил на изявление. Ако искате да вземете вашия стил и да създадете коефициент за усет сте една крачка напред. Опитайте тези вечнозелени шапки, за да отидете към мечтания модел тоалет или рокля.

Цилиндрична шапка или цилиндрична корона и плоска шапка, изработена от сламки. Те си подхождат добре с елегантни сака и тънки панталони. Това е по-скоро формална шапка, която ще заспи покрай официално облекло.

Плоска капела – става дума за заоблена шапка с малка твърда козирка отпред. Тя се прави предимно от вълна или памук. Това е времената любимата с модата шапка, която може да се носи с почти всичко и случайно.

Fedora шапка – това е една от най-популярните шапки и е най-подходяща за полу официални тоалети. Тя също върви добре с тънки сака. Ако наистина искате да парадирате с шапка, то това е вариантът за вас.

Бейсболна шапка – това е спортен модел мъжка шапка, която най-вече се носи от спортисти. Най-хубавото на тази шапка е, че върви добре с почти всичко, но трябва да бъде случайна и непринудена. Тя е по-закръглена в горната част с корав връх като проекция в предната част.

Каскет шапка – това моделът, основно известен за мъжете във въоръжените сили. Но сега се появява и сред всички форми на модата. Предимно се носи с ежедневни рокли, ежедневни тениски и четвърт панталони или дънки.